BARTIN / MERKEZ - Ahmetler İlkokulu

0 (378) 233 2900
0(378) 233 2900
Adres
Kozcağız Beldesi Merkez Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No 18 74400 Merkez / BARTIN
Vizyon
AHMETLER İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Sunduğu eğitim hizmetlerinin kalitesi ve tüm paydaşlarıyla geliştirdiği olumlu ilişkiler ile birlikte ´´ yaşayan ve yaşanılan bir okul ´´ görünümü kazanmaktır.
Misyon
AHMETLER İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Temel eğitim boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, ahlaklı, lider ruhlu, sorumluluk sahibi, güçlü ve zayıf yönlerini bilen, yeniliğe ve gelişime açık,hak, adalet, sorumluluk, doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü ve değerlerini benimsemiş bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğrencilerimiz Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği çeşitli yarışmalarda derecelere girmektedir.
Gün içinde Bartın merkeze her saat belediye servisi mevcuttur.
Kozcağız Beldesi Merkez Mh. Fevzi Çakmak Cd. Numara 20 74400 Kozcağız BARTIN
Oklumuz İl Merkezine bağlı olup, il merkezine uzaklığı 17 km.dir
Okulumuz kayıt bölgesinde olan tüm öğrencilerei kabul etmektedir.
Sportif Etkinlikler
Futbol, voleybol ve basketbol sahalarımız mevcut olup bu alanlarla ilgili sportif faaliyetler, güreş, halkoyunları faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz yıldızlara yolculuk yapan ilk insanları yetiştirmek için farklı projeler üzerinde çalışmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projeleri Sertifikaları sahibidir. Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında´´Seksen Bir İliz Hepimiz Biriz´´ e Twinning projesinde ilimizi başarıyla temsil etmiştir.
Diğer Hususlar
Okulumuzda sentetik zeminli futbol sahası ile basketbol - voleybol sahaları bulunmaktadır.