BARTIN / MERKEZ - Ahmetler İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA ÇOŞKU İLE KUTLANDI..

Kas

Bartın Valiliğimizin Koordinesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı "Okuma Projesi" ne Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan çocukları ile birlikte kitap okuyarak destek vermiştir. Sayın Valimiz Dr. Nurtaç Arslan'a projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, yıl sonuna kadar 30 bin öğrencimiz ile 300 bin kitap okuma hedefimize "Telefonumu Bırakıyorum, Kitabımı Okuyorum" diyerek tüm Bartın'ı kitap okumaya davet ediyoruz.

Haydi Bartın! Hep birlikte okuyalım, hedefimize ulaşalım.

#TelefonumuBırakıyorumKitabımıOkuyorum

Ekm

Okulumuz 4/B sınıf öğrencilerimiz Gezici Kütüphaneye üye oldular..

Ekm

Öğrencilerimize, personelimize ve taşımalı eğitimde görev yapan şoförlerimize Sınıf Öğretmenimiz Esra Yüksel tarafından İlkyardım Eğitimleri verildi.

Ekm

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılına hazır.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Törenimizi gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuz ve öğrencilerimiz yararına Okul Aile Birliğimiz tarafından kermes etkinliği gerçekleştirildi.

Haz

Okul Sağlığı kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Haz

''En Çok Sevdiğim Öğrenci'' etkinliği yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı coşku ve gururla kutladık.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız tarafından takdir edilen başarı belgelerini öğretmenlerimize takdim ettik.

Mrt

Okul bahçemize çeşitli meyve fidanları diktik.

Mrt

Okul kütüphanemiz ve sınıf kitaplıklarımız tüm öğrencilerimizin kullanımına açıktır.

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurullarımızı oluşturduk.

Okul bahçemizin bahar temizliğini yaptık.