BARTIN / MERKEZ - Ahmetler İlkokulu

Kas

Bartın Valiliğimizin Koordinesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı "Okuma Projesi" ne Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan çocukları ile birlikte kitap okuyarak destek vermiştir. Sayın Valimiz Dr. Nurtaç Arslan'a projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, yıl sonuna kadar 30 bin öğrencimiz ile 300 bin kitap okuma hedefimize "Telefonumu Bırakıyorum, Kitabımı Okuyorum" diyerek tüm Bartın'ı kitap okumaya davet ediyoruz.

Haydi Bartın! Hep birlikte okuyalım, hedefimize ulaşalım.

#TelefonumuBırakıyorumKitabımıOkuyorum

Ekm

Taksi şoförlerinin uymaları gereken kurallar.

Kas

Bartın Valiliğimiz tarafından salgınla mücadele kapsamında Bize 14 Gün Yeter kampanyası başlatıldı.

Hizmet Standartlarımız

Ekm

Okulumuzda Barın İl Milli eğitim Müdürlüğümüz tarafından planlanan Okulumla Sosyalleşiyorum Projesi uygulanmaktadır.

Ekm

Okulumuzda Bartın İl Milli eğitim Müdürlüğümüz tarafından planlanan Okuma Saati Projesi uygulanmaktadır.

Ekm

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Aile Ziyaretleri Projesi uygulanmaktadır. proje kapsamında tüm öğrencilerimizin evlerinde ziyaret edilmeleleri planlanmıştır.

Ara

Okul kantinimizde öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmelerini desteklemek için meyve satışı yapılmaktadır.

Kas

Bartın Gençlik Merkezi bünyesinde öğrencilere yönelik birçok spor dalında kurslar düzenlenmektedir. Öğrencilerimizin sağlıklı gelişimleri için velilerimize çocuklarını en az 1 kursa göndermeleri tavsiye edilir.